Біла стрічка – світовий символ активізму проти домашнього насильства

З 25 листопада по 10 грудня в Україні щорічно проходить найпотужніша Всеукраїнська акція «16 Днів проти насильства», яка розпочинається з Міжнародного дня білої стрічки – як світового символу протидії насильству щодо жінок.

Управління праці та соціального захисту населення виконкому Лебединської міської ради спільно з Лебединським міським центром соціальних служб, Службою у справах дітей, відділенням поліції №3 (м. Лебедин) Сумського районного управління поліції Головного управління національної поліції в Сумській області за участі керуючого справами виконавчого комітету Сергія Подолька, 27 листопада 2023 року провели вуличну інформаційно-просвітницьку акцію «Біла стрічка – світовий символ активізму проти домашнього насильства» з прикріпленням до одягу білої стрічки, як символу підтримки у прагненні викорінити насильство щодо жінок, і таким жестом закликами інших підтримати цю ініціативу.

В ході акції серед зустрічних мешканців нашої громади були розповсюджені інформаційні буклети «Насильство – це злочин, від якого страждають найрідніші люди».

Поділитися