У громаді відзначили 10-ту річницю Дня Гідності та Свободи

Вже другий рік поспіль День Гідності та Свободи відзначається на тлі повномасштабного вторгнення рф на територію України. Впродовж десяти років триває боротьба нашого народу за свою свободу, незалежність, територіальну цілісність та європейський вибір.

З нагоди відзначення ювілейної річниці Дня Гідності та Свободи у Лебединській громаді відбулися заходи щодо вшанування пам’яті загиблих Героїв, які віддали своє життя за незалежність нашої держави.

Цього дня тимчасово виконуюча обов’язки міського голови Ольга Зікєєва та керуючий справами виконавчого комітету Лебединської міської ради Сергій Подолько поклали квіти до Кам’яного хреста «Воїнам, що віддали свої життя за Україну» та вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання.

«Починаючи з 2013 року з часів Революції Гідності ми, українці, платимо надто високу ціну за нашу свободу і незалежність. Те, як у ці хвилини наші захисники мужньо і самовіддано виборюють кожен сантиметр рідної землі, варте найвищої шани і визнання всього цивілізованого світу. І сьогодні, наш основний обов’язок кожного на своєму місці – в тилу і на передовій – зробити все можливе, щоб не соромно було дивитись на небо і в очі кожного, хто втратив найдорожчих», – наголосила Ольга Віталіївна.

Поділитися