Привітання тимчасово виконуючої обов’язки міського голови Ольги ЗІКЄЄВОЇ з Днем працівників сільського господарства

Від імені депутатського корпусу і виконавчого комітету Лебединської міської ради вітаю вас з професійним святом – Днем працівників сільського господарства!

Висловлюю щиру подяку тим, хто своєю нелегкою щоденною працею з року в рік забезпечує стабільне зростання агропромислового комплексу не лише нашої громади, а й усієї країни.

Останні два роки – найважчі роки за часів незалежності України. Повномасштабна війна стала справжнім випробовуванням для аграріїв. Наслідками військової агресії є знищена техніка та склади, заміновано поля, зруйновані роками налагоджені процеси посіву та збору врожаїв, порушені логістичні ланцюги тощо. Та, попри все, ці негаразди зробили вас сильнішими та витривалішими.

Навіть не маючи впевненості у завтрашньому дні, ви ще відданіше працюєте на аграрному фронті, постійно підтримуєте наших захисників і захисниць, які сьогодні відстоюють нашу свободу, незалежність і територіальну цілісність.

Бажаю аграріям громади та всім, чиє життя невід’ємно пов’язане із сільськогосподарським виробництвом, міцного здоров’я, родинного затишку, невичерпних життєвих сил і нових здобутків! Нехай під мирним небом України щедро родять ниви, втілюються всі плани і задуми, а ваша самовіддана праця буде належно поцінована!

Зі святом і якнайшвидшої Перемоги!

З повагою,

Тимчасово виконуюча обов’язки міського голови                    Ольга ЗІКЄЄВА

Поділитися