Наближаємо Перемогу: працівники Лебединської міської ради та волонтери допомагають нашим захисникам

Сьогодні на передових позиціях наші мужні захисники і захисниці виборюють свободу і незалежність цілого народу, наше право жити і працювати у вільній країні під мирним небом.

За щоденними турботами ми не повинні забувати, що хтось щохвилини жертвує своїм життям і здоров’ям заради нас. У наш час кожен має бути дотичним до спільного прагнення всього українського народу – Перемоги.

Постійна і посильна допомога нашим військовим – є одним із пріоритетних завдань сьогодення. Попри допомогу наших закордонних партнерів, українські бійці все ще відчувають нестачу у забезпеченні необхідними технічними засобами. Вкрай необхідними для захисників є різноманітні джерела живлення, що в умовах відсутності електропостачання дозволяють підтримувати у зарядженому стані пристрої, від яких часто залежить бойова ефективність військових.

Так, працівники виконавчого комітету Лебединської міської ради зібрали кошти на придбання для українських захисників портативної зарядної станції (акумулятора) EcoFlow Delta 2 та 35-ти тонного домкрата для заміни гусеничної стрічки на танках.

До благодійних ініціатив на підтримку українських захисників постійно долучаються лебединські підприємства: ТОВ «Лебединські ковбаси», «Лук’янівські хлібобулки», ТОВ «Нафтопродукт», навчальні заклади громади та всі небайдужі.

Вантаж від земляків укомплектував і вже доправив до однієї з військових частин, у якій служать і наші земляки,  лебединський волонтер Олександр Спічка.

Віримо, що ця допомога стане у нагоді нашим захисникам і спільними зусиллями ми досягнемо Перемоги України! У єдності наша сила!

Поділитися