Агентство УВКБ ООН передало оргтехніку працівникам Управління праці та соціального захисту населення виконкому Лебединської міської ради

Технічні засоби були надані на основі співпраці міської ради з Благодійним фондом «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» за фінансування Агентства ООН у справах біженців (УВКБ ООН).

14 листопада, Людмила Руденко, регіональний координатор Благодійного фонду «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» в Сумській області, Софія Марченко та Тетяна Назаренко, представники Агентства ООН у справах біженців, передали Управлінню праці та соціального захисту населення оргтехніку: багатофункціональні пристрої для роботи з документами (МФУ), роутери, джерела безперебійного живлення, фільтри-подовжувачі мереживні, зовнішні жорсткі диски.

Зі слів Валентини Губської, начальника Управління праці та соціального захисту населення виконкому Лебединської міської ради, техніка забезпечить обслуговування внутрішньо переміщених осіб на двох робочих місцях. Адже, реєстрація внутрішньо переміщених осіб, призначення допомоги на проживання, вирішення гуманітарних потреб цієї категорії населення – у пріоритетах діяльності УВКБ ООН і Управління праці та соціального захисту населення виконкому Лебединської міської ради.

Також в ході зустрічі було обговорено подальші напрямки співпраці та найближчі плани.

«Ми тісно співпрацюємо із Лебединською міською радою, Управлінням праці та соціального захисту населення виконкому Лебединської міської ради. По багатьох гуманітарних напрямках проводимо моніторинг потреб громади і визначаємося, які саме потреби маємо змогу задовольнити», – сказала Софія МАРЧЕНКО,

Валентина Губська від усього колективу висловила щиру вдячність благодійникам і команді УВКБ ООН – організації, яка є однією з тих, яка надає допомогу вразливим категоріям громадян, які знаходяться у складних життєвих обставинах. Підтримка благодійників мотивує до ще більших добрих справ для людей і надає впевненість у цей складний час.

***Зміст цієї публікації є виключною відповідальністю БО БФ «ССС» та не може використовуватися, щоб відобразити точку зору Агентства.

Поділитися