КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» відзначив 5-річний ювілей

КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Лебединської міської ради відзначив 5-річний ювілей.

Привітали колектив установи зі святом тимчасово виконуюча обов’язки міського голови Ольга Зікєєва, представники депутатського корпусу, начальник Управління освіти, молоді та спорту Тетяна Гримайло, начальник Управління праці і соціального захисту населення Валентина Губська, колеги-освітяни та меценати.

Педагоги ІРЦ отримали відеопривітання з першим ювілеєм і від своїх вдячних вихованців, які отримують освітні послуги у навчальних закладах Лебединської громади.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, забезпечення системного кваліфікованого супроводу осіб з особливими освітніми потребами грамотами начальника Управління освіти, молоді та спорту нагороджено колектив КУ «Інклюзивно-ресурсний центр» Лебединської міської ради Сумської області та окремих його фахівців.

Зазначимо, що за п’ять років існування центру завдяки професіоналізму колективу досягнуто визначних успіхів у напрямку розвитку інклюзивної освіти у громаді, забезпеченні матеріально-технічної бази установи та багато іншого.

Сьогодні у центрі працюють висококваліфіковані психологи, логопеди, дефектологи, реабілітологи, діяльність яких спрямована на реалізацію права дітей з особливими освітніми потребами на здобуття дошкільної та загальної середньої освіти. Досвідчені фахівці проводять зі своїми вихованцями корекційно-розвиткові заняття, сприяють їхній соціалізації, розвитку і спілкуванню.

Поділитися