Міжнародна виставка продуктів харчування та напоїв «FOODEX JAPAN 2024»

Японська організація зовнішньої торгівлі (JETRO у співпраці з Посольством України в Японії, Офісом з розвитку підприємництва та експорту, національним проектом Дія.Бізнес та міжнародною платформою Nazovni,) оголошує про програму підтримки українських виробників продуктів харчування та напоїв, які бажають взяти участь у 49-й Міжнародній виставці продуктів харчування та напоїв «FOODEX JAPAN 2024». FOODEX JAPAN – найбільша в Азії виставка продуктів харчування та напоїв.

З метою просування української харчової промисловості шляхом надання місцевим виробникам можливості вийти на японський ринок і сприяти експорту української продукції до Японії, JETRO створить спеціальний Національний павільйон підтримки України під час проведення виставки «FOODEX JAPAN 2024», яка відбудеться 5-8 березня 2024 року в Токіо.

Український павільйон представлятиме вітчизняну продукцію за такими категоріями:

Напої (окрім свіжовичавлених).

Кондитерські вироби, спреди.

Приправи, олія для приготування, спеції

Оброблені/свіжі овочі та фрукти.

Горіхи та злаки.

Морепродукти.

Критерії відбору компаній:

Компанії-апліканти на участь у складі павільйону на Foodex Japan 2024 має відповідати обов’язковим критеріям:

Виготовляти продукцію з переліку вище.

Реалізовувати господарську діяльність впродовж трьох років на момент подання заявки.

Підприємство має бути зареєстрованим на території Україні (перевага надається суб’єктам господарської діяльності, 50% власності яких належить громадянам України, або юридичним особам, що зареєстровані в Україні).

Наявність вебсайту та промоційних матеріалів англійською мовою.

Наявність англомовного співробітника (потенційного представника компанії на виставці) та готовність відрядити його до Японії на період роботи виставки.

Готовність самостійно доставити взірці продукції, роздаткові матеріали та покрити витрати, що пов’язані з орендою будь-якого додаткового обладнання за потреби (наприклад, холодильне обладнання).

Відсутність будь-яких юридичних чи фінансових зв’язків з російською федерацією та білоруссю.

Для компаній, бажаючих взяти участь у українському павільйоні

 необхідно перейти за посиланням:

 https://www.jetro.go.jp/poland/topics/foodexjapan.html

 Ознайомитись із Правилами участі, заповнити відповідну форму (JETRO Ukraine Support Zone Exhibitor Application Form) за вказаним зразком та надіслати її (у форматі Excel разом із сканованою копією у форматі PDF) до 31 жовтня 2023 року на адресу: pow-info@jetro.go.jp.

Поділитися