Розпочинається прийом документів від кандидатів у члени ради з питань внутрішньо переміщених осіб у Лебединській міській територіальній громаді

Увага! Виконавчий комітет Лебединської міської ради розпочинає прийом документів від кандидатів у члени ради з питань внутрішньо переміщених осіб у Лебединській міській територіальній громаді.

Рада з питань внутрішньо переміщених осіб створюється при виконавчому комітеті Лебединської міської ради як дорадчий орган, що має на меті сприяння в реалізації громадянських і політичних прав внутрішньо переміщених осіб, забезпечення і захист їх прав та інтересів.

До складу ради запрошуємо:

– переселенців, які фактично проживають у територіальних межах громади згідно з довідкою про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, в тому числі, які є представниками суб’єктів господарювання та в установленому законодавством порядку перемістили свої виробничі потужності та активи.

– представників громадських об’єднань, в статуті яких визначено, що їх діяльність спрямована на забезпечення та захист прав внутрішньо переміщених осіб і реалізацію проектів у межах Лебединської міської тергромади.             

Основні критерії, які будуть взяті до уваги при відборі кандидатів, є бажання працювати на громадських засадах, активна участь у громадській діяльності, відповідність високим стандартам доброчесності, відсутність конфлікту інтересів, наявність особистих досягнень або реалізованих проектів у сфері захисту ВПО, наявність конкретних пропозицій щодо особистого вкладу в реалізацію мети та завдань ради.

Для участі у відборі необхідно подати документи в електронній та/або паперовій формі, а саме:

– заяву у довільній формі;

– документ, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;

– документ про освіту (за наявності);

– мотиваційний лист кандидата, в якому викладаються обґрунтування для обрання його до складу ради / ініціативної групи;

– відомості про контактний номер телефону та адресу електронної пошти кандидата (за наявності);

– довідку про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи або електронної довідки, яка підтверджує факт внутрішнього переміщення і взяття на облік такої особи, на електронному носії, критерії якого підтримують використання мобільного додатка Порталу Дія.

Подати документи можна до 28 жовтня 2023 року на електронну адресу: info26@dszn.sm.gov.ua або у паперовій формі за адресою: м. Лебедин, вул. Сумська,12 (каб.9)  

Поділитися