Конкурсний відбір молодіжних команд

За фінансовою підтримкою Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та IREX у партнерстві з Будуємо Україну разом, Центром «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності», Making Cents International, Міжнародним республіканським інститутом (ІRІ) та ZincNetwork впроваджується програма «Мріємо та діємо».

Громадська організація «Агенція антикризової підтримки» в рамках цієї Програми оголошує конкурсний відбір молодіжних команд для участі у проєкті «Нагляд молоді за розподілом бюджетів та ресурсів громад».

Проєкт має за ціль розбудовувати здатності молодих активістів та активісток для ефективної участі в моніторингу бюджетів та інших ресурсів та місцевому рівні, включаючи гуманітарну допомогу та коштів, спрямованих на відновлення наслідків війни.

В рамках проєкту, Агенція антикризової підтримки має намір розвинути спроможність з 10-ти (десяти) відібраних громад з усієї країни, за винятком тих, що входять до переліку територіальних громад, розташованих у районах проведення воєнних (бойових) дій, або які перебувають у тимчасовій окупації, оточені (блокуванні) відповідно чинного законодавства.

З цією метою ГО «Агенція антикризової підтримки» відбере команди з щонайменше 10 молодих людей, які пройдуть шлях від навчання до розробки та впровадження власних ініціатив.

З детальними умовами конкурсу можна ознайомитися за посиланням: http://surl.li/lzmpx

Для участі у проєкті необхідно заповнити заявку участі за посиланням: httpc://forms.gle/o3xfFccKTyqfwKaA7

Анкета має заповнюватись спільно з представниками(цями) органу місцевого самоврядування та молодими активістами(ками), які будуть брати участь в проєкті командою. До анкети необхідно завантажити копію листа підтримки від голови громади, який повинен відображати не тільки згоду керівництва громади, а і їхню готовність до активної співпраці, відкритості та підтримки вашої ініціативи на всіх етапах її реалізації. У випадку зацікавленості, бажаючі можуть звернутися до управління економічного розвитку і торгівлі Лебединської міської ради (вул.Сумська,12 каб.21)

Поділитися