Обговорення Закону України № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану»

Сумське регіональне відділення Асоціації міст України повідомляє, що 27 вересня 2023 року за участі органів місцевого самоврядування було проведено онлайн нараду, організовану Сумським РВ АМУ та Головним управлінням ДПС у Сумській області.

Основною темою наради став Закон України № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану», яким з 1 жовтня 2023 року відновлюється застосування штрафних санкцій за порушення використання РРО та ПРРО. На даній нараді також обговорено питання щодо інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Сумській області з органами місцевого самоврядування Сумщини та електронних довірчих послуг.

З метою доведення відповідної інформації до суб’єктів господарювання, посилення їх відповідальності щодо виконання норм Податкового кодексу України та, відповідно, наповнення місцевих бюджетів, прикріплюємо запис вищезазначеної наради 

Поділитися