Шановні працівники освіти, дорогі наші учителі!

Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем вчителя, яке об’єднує всіх тих, хто запалює полум’я знань, відкриває нам дорогу у доросле життя, вчить мудрості, сіє добре і вічне у наших серцях.

Ваша щоденна праця з дітьми та молоддю є найважливішою для розвитку кожної нації, кожної громади. Адже від тих цінностей, які ви сформуєте у юного покоління, залежить доля наших родин, міста, держави. Прийміть щиру вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук у далеко не простій справі навчання, виховання та розвитку кожної дитини, за вашу самовідданість, добро і щедрість душі. Маю переконання, що ви і надалі докладатимете зусиль задля утвердження духовно багатої української нації.

Шановні вчителі! Нехай ваша нелегка, але така важлива справа цінується, шанується і щедро винагороджується, а учительські будні приносять лише радість і будуть плідними.

Щиро вам зичу терпіння, життєвих сил і щоб все те, чим ви ділитесь з дітьми, поверталося до вас сторицею! Хороших, добрих та творчих вам учнів! Бажаю міцного здоров’я, успіхів у трудовій діяльності, миру та злагоди в родинах, любові та пошани ваших вихованців. Нехай ваші серця завжди будуть сповнені радістю та світлом!

Дякую вам, дорогі наші вчителі за працю, тепло, знання та доброту, що вкладаєте у кожного свого учня.

Миру нам усім та якнайшвидшої нашої Перемоги!

З глибокою повагою та шаною, виконуючий обов’язки міського голови Світлана ГОРОШКО

Поділитися