У Штепівці попрощалися із загиблим військовим Русланом Пашковим

У селі Штепівка сьогодні скорботний день, сьогодні тут прощалися зі своїм земляком, односельцем, справжнім патріотом своєї держави – Русланом Владиславовичем Пашковим, який з перших днів війни свідомо взяв до рук зброю аби боронити рідну землю від російських загарбників.

Руслан Пашков народився 4 червня 1978 року. З перших днів російської агресії він не лишався осторонь оборони рідної землі, спочатку вступивши до лав територіальної оборони Сумщини і перебуваючи там до того моменту, допоки вся Сумщина не була деокупованою. А потім Руслан Владиславович добровольцем вступив до лав Збройних Сил України і так опинився на передовій.

21 вересня 2023 року радіотелефоніст 2-го самохідного артилерійського взводу 2-ї самохідної артилерійської батареї самохідного артилерійського дивізіону Руслан Пашков, вірний військовій присязі, у бою за нашу Батьківщину неподалік населеного пункту Синьківка Куп’янського району Харківської області, під час виконання бойового завдання отримав поранення, несумісне з життям. У загиблого залишився син Владислав, який наразі також проходить службу у Збройних Силах України.

Церемонія прощання із загиблим захисником України розпочалася заупокійною службою у місцевій церкві. Рідні, близькі, знайомі Руслана, односельці прийшли віддати останню шану полеглому Воїну…

До місцевого кладовиша труну із полеглим Героєм пронесли, встеляючи останній шлях Руслана живими квітами.

Прощальне слово, щирі співчуття родині і близьким на місці поховання бійця виголосили виконуючий обов’язки міського голови Світлана ГОРОШКО, представник ІІ відділу Сумського РТЦК та СП (м. Лебедин) Ігор Березов та побратим Руслана.

Жителі громади попрощалися з Русланом ПАШКОВИМ і під залпи почесної варти провели його в останню путь.

Вічна пам’ять і слава Герою! Щирі співчуття рідним і близьким. Поділяємо ваше горе, сумуємо за втратою найкращих синів України.

Віримо, що подвиг усіх Героїв, які віддали найцінніше – свої життя за свій народ і землю, назавжди залишиться у пам’яті тих, кому вони такою ціною подарували шанс на вільне щасливе життя.

Спочивай з миром, Герою!

Поділитися