У Лебедині відзначили державні свята

З нагоди відзначення важливих державних свят – Дня Державного прапора України та Дня Незалежності України у Лебедині відбулися урочисті заходи.

Перший заступник міського голови Ольга Зікєєва та керуючий справами виконавчого комітету Сергій Подолько від імені керівництва громади та депутатського корпусу Лебединської міської ради поклали квіти до Кам’яного хреста «Воїнам, що віддали своє життя за Україну» та пам’ятника Великому Кобзареві – Тарасу Шевченку.

«Цього року, як і минулого, ми відзначаємо ці та інші важливі свята без масових заходів через постійну загрозу авіаударів з боку країни-агресора. Втім, День Державного прапора України та День Незалежності України – є одними з найбільш важливих і значущих державних свят, оскільки є уособленням багатовікової історії українського державотворення та державної символіки незалежної України», – наголошує перший заступник міського голови Ольга Віталіївна. – «Попри все, ми повинні вшанувати пам’ять тих, хто нелегкою ціною виборював свободу і незалежність України, подякувати тим, хто сьогодні стоїть на захисті нашої держави, її кордонів та національних символів».

Дякуємо вірним синам і донькам України за можливість жити у містах під синьо-жовтими прапорами!

Поділитися