У Лебедині попрощалися із загиблим військовим – Сергієм РОЖЕНКОМ

Сьогодні у Лебедині попрощалися ще з одним загиблим військовослужбовцем, захисником України – Героєм, який повернувся на щиті – Сергієм Вікторовичем Роженком.

Влітку минулого року Сергій Роженко добровольцем пішов захищати Батьківщину. У лавах Збройних сил України перебував на посаді гранатометника механізованого відділення однієї з військових частин.

Відданий військовій присязі на вірність українському народу, мужньо виконуючи свій військовий обов’язок в бою за рідну Україну, її свободу і незалежність, Сергій загинув 18 серпня 2023 року внаслідок ракетного обстрілу виконуючи бойове завдання за призначенням в ході ведення бойових дій.

Сергію назавжди лишиться 31… З близьких родичів у воїна є лише старший брат, тітка і її родина.

Церемонія прощання з полеглим захисником розпочалася у Свято – Троїцькій Успенській церкві. Далі траурна процесія рушила центральними вулицями Лебедина до місця поховання загиблого. Військовослужбовця пронесли крізь живий коридор. Люди схиляли голови і встеляли останній шлях Героя квітами.

Прощальне слово на місці поховання бійця виголосили перший заступник міського голови Ольга Зікєєва та начальник ІІ відділу Сумського РТЦК та СП (м. Лебедин) підполковник Ігор Ячменьов.

Жителі громади попрощалися з Сергієм Роженком і під залпи почесної варти провели його в останню путь. Поховали військового на одному із місцевих кладовищ, разом з іншими Героями, які загинули за волю і незалежність України.

Щирі співчуття рідним та близьким захисника. Світлий спомин про звитяжного воїна назавжди залишиться в наших серцях та спогадах його бойових побратимів, родичів і земляків.Спочивай з миром, Герою!

Поділитися