Шановні жителі Лебединщини!

Щиро вітаю вас з Днем Державного Прапора України та 32-гою річницею незалежності України!

В усі віки і в усіх народів державний прапор був однією із найшанованіших святинь. Під прапором воїни вирушали в похід, з прапором виступали на захист своєї Батьківщини, прапор символізував стабільність держави і урочистість тих чи інших подій, свят та ритуалів.

І сьогодні, звільняючи українські землі від терористів і загарбників українські воїни встановлюють Державний стяг на вищій точці у кожному звільненому населеному пункті, тим самим засвідчуючи, що Українська держава єдина, вона була, є і буде!

Сучасна Українська Держава має більш, ніж тисячолітню історію державотворення. Про незалежність України мріяло багато поколінь українців, за неї віддали свої життя тисячі героїв національно-визвольної боротьби. Зараз Україну, як незалежну державу, знає весь світ.

Однак випробування, навіть у час широкомасштабного російського вторгнення, не роз’єднали українців, не похитнули віру, не зламали наш козацький дух. Як і багато віків тому, ми під жовто-блакитним стягом продовжуємо гуртом відстоювати державні інтереси, плекаємо свої традиції, поважаємо свою славну історію. І ми обов’язково переможемо у цій війні, адже український народ має багатовікові традиції бойової звитяги і мужності.

Велика шана і подяка вам, воїни-захисники України! Нехай Бог благословить і збереже кожного! Молимось і просимо Господа та янголів-охоронців оберігати вас та чекаємо вдома з Перемогою!

Від усього серця бажаю усім Миру та благодаті, злагоди та душевної величі! Будьмо сильними, живімо майбутнім, бережімо дітей і рідних, шануймо традиції, нашу історичну та культурну спадщину, допомагаймо ближнім і нашим воїнам, і все буде Україна!

З повагою, виконуючий обов’язки міського голови Світлана ГОРОШКО

Поділитися