Лебединські спортсмени здобули перемоги на Чемпіонаті Світу з грепплінгу U-17

21-22 серпня 2023 року відбувся Чемпіонат Світу з грепплінгу U-17 у місті Варшава (Польща). Під керівництвом головного тренера збірної України з грепплінгу Сергія Чередніченка спортсмени Лебединської міської федерації панкратіону України здобули впевнені призові місця. Перший змагальний день для наших вихованців закінчився вдало. За підсумками змагань студентка 121 групи КЗ СОР «Лебединський педагогічний фаховий коледж імені А.С. Макаренка» Владислава Безкоровайна провела чотири зустрічі. У кожному поєдинку вона здобула впевнену перемогу та посіла І місце у ваговій категорії 46 кілограмів. Учень 10 класу Лебединського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 5 Михайло Казимерчук також провів чотири зустрічі і лише в одній поступився спортсмену з Казахстану та посів третє місце у ваговій категорії 50 кілограмів.

Ці перемоги є великим досягненням! Висловлюємо вдячність спортсменам за їхню невтомну працю та самовідданість у тренуваннях. Висловлюємо подяку тренеру Сергію Гавришу за його вміння навчати та мотивувати спортсменів до досягнення високих результатів. Та, звісно ж, головному тренеру збірної України з грепплінгу, Сергію Чередніченку, за його унікальний внесок у розвиток спорту та підготовку наших молодих чемпіонів!

Дякуємо Збройним силам України за можливість проводити тренування, готувати дітей до всеукраїнських та міжнародних стартів.

Поділитися