Визначено переможця конкурсу на написання проєкту Гімну Лебединської міської територіальної громади

Днями у виконавчому комітеті Лебединської міської ради відбулося засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на написання проєкту Гімну Лебединської міської територіальної громади.

Нагадаємо, що рішенням конкурсної комісії від 22 червня 2023 року термін прийому конкурсних заявок був подовжений і проєкти гімну Лебединської міської територіальної громади приймалися до 21 липня включно. Протягом цього часу надійшло 5 пропозицій, які були заслухані та детально обговорені членами конкурсної комісії. Також під час роботи конкурсної комісії подані проєкти Гімну Лебединської міської територіальної громади були надані для розгляду робочою групою викладачів циклової комісії викладачів музики, співів, музичного інструменту та спеціальних музичних дисциплін з методиками навчання КЗ СОР «Лебединський педагогічний фаховий коледж імені А.С. Макаренка», отримані висновки і рекомендації щодо конкурсних пропозицій Гімну Лебединської міської територіальної громади. Зауважимо, що до розгляду конкурсних робіт було долучено Володимира Васильовича Лиса – композитора, педагога, автора творів для оркестру й ансамблю народних інструментів, капели бандуристів, баяна, домри, а також хорових і камерно-вокальних композицій, Віктора Марковича Полоза – композитора, аранжувальника, педагога.

Під час засідання, враховуючи усі експертні висновки та рекомендації, члени комісії шляхом голосування визначились з переможцем конкурсу на написання проєкту Гімну Лебединської міської територіальної громади. Ним став проєкт Гімну, поданий конкурсанткою Наталією Іванівною Яценко, слова твору Наталії Яценко, музика Олександра з роду Гусаків.

Надалі, відповідно до Положення про проведення конкурсу на написання проєкту Гімну Лебединської міської територіальної громади, затвердженого розпорядженням Лебединського міського голови від 16.05.2023 № 69-ОД “Про конкурс на написання проєкту Гімну Лебединської міської територіальної громади”, проєкт Гімну Лебединської міської територіальної громади буде поданий для розгляду та затвердження депутатським корпусом Лебединської міської ради.

Поділитися