Шановні жителі Лебединської громади!

Прийміть щирі вітання з Днем молоді, святом усіх, хто молодий не лише за документами, а й завжди молодий душею!

28 липня 2021 року президент Володимир Зеленський з урахуванням ініціативи молодіжних рухів і організацій України підписав указ № 333/2021 про перенесення Дня молоді на 12 серпня, коли за календарем ООН відзначають Міжнародний день молоді.

Молодість – неповторна та відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення. Це час становлення, професійного вибору, час кохання та мрій, час планування майбутнього.

Сучасній молоді випало жити у непростий, але дуже важливий період, коли наша держава у війні з рашистським агресором відстоює суверенітет і територіальну цілісність. Кращі сини і дочки нашої Батьківщини щодня ризикують життям заради миру та спокою на рідній землі.

Шануємо Ваші патріотичні якості, громадянську позицію, готовність примножувати духовні та культурні надбання та бути в авангарді у найвідповідальніші моменти національної історії.

Бажаю всім міцного здоров’я, справжнього кохання, здійснення мрій і задумів. Вірю у Ваше мирне майбутнє, нашу Перемогу і Вашу щасливу долю!

З повагою, виконуючий обов’язки міського голови Світлана ГОРОШКО

Поділитися