Книги у дарунок

Дарування книг  – це давня традиція доброчинності та одне з джерел поповнення бібліотечних фондів. Особливо важливо це сьогодні, у такий важкий для країни час, коли на книгу не вистачає фінансів. Ми дуже вдячні всім небайдужим користувачам та організаціям, які за умов воєнного часу дарують бібліотекам Лебединської громади українську книгу.

Так, в червні, благодійна акція від ТОВ «Ворожбалатінвест» для Ворожбянської СБФ стала несподіваним приємним сюрпризом. Подаровані товариством україномовні книги стали гарним доповненням до книжного фонду бібліотечного закладу. Представник організації Олександр Штукін при врученні літератури зазначив: «У наш тривожний час популяризація книг українських авторів є дуже актуальною, і ми надіємося, що в час Інтернету люди повертатимуться до книг, адже всі розуміють, що книги – це невичерпне джерело знань». 

Також, нещодавно, у рамках проекту «Читай українською» за сприяння Благодійного фонду АГРОПРОПЕРІС та ТОВ «Ворожбалатінвест» Гринцівській СБФ були подаровані нові україномовні книги.

До фондів цих бібліотек було передано твори сучасних закордонних та українських письменників для дітей та дорослих на суму 10000 грн.

Нова книга в бібліотеці – це завжди свято. Ми щиро і безмежно вдячні за такий подарунок, адже така увага надихає і користувачів і працівників книгозбірень. Кожна книга знайде свого читача і буде йому корисною, а добрі справи завжди повертаються добром.

Тож, запрошуємо всіх бажаючих до бібліотек читати подаровані нові україномовні книги!

Поділитися