Центр підтримки бізнесу запрошує тренінг «Як розпочати власну справу?»

Запрошуємо підприємців та всіх, хто мріє про власну справу, на навчання

Центр підтримки бізнесу Лебедин створений в рамках реалізації проєкту «Розвиток локального бізнес-сектору шляхом виходу на нові ринки» за підтримки програми «EU4Business». Проект спрямований на відновлення діяльності бізнесу в громаді шляхом розширення доступу до внутрішніх і зовнішніх ринків, за рахунок консультаційної, експертної та інформаційної підтримки.

Одним із заходів проєкту є організація тренінгів для місцевих МСП.

28 липня 2023 року Центр підтримки бізнесу проведе тренінг «Як розпочати власну справу?» . Захід буде актуальним як для тих, хто вже має бізнес, так і для людей, які лише мріють про підприємницьку діяльність.

Дата: 28 липня 2023 року

Час: 10:00 – 18:00

Місце: Міський будинок культури (пл. Соборна, 32)

Кількість місць обмежена!

Реєстрація за формою:

https://docs.google.com/…/1dwWQ2QGjrZl…/edit…

Довідкова інформація:

Реалізація проєкту «Розвиток локального бізнес-сектору шляхом виходу на нові ринки» у Лебединській та трьох інших громадах-партнерах (Тростянецькій, Чортківській та Копичинецькій) відбувається в межах грантового конкурсу з системної підтримки малого і середнього підприємництва на замовлення програми міжнародної співпраці EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП, яку спільно фінансують Європейський Союз і уряд Німеччини. Грантовий конкурс виконує Фонд розвитку підприємництва, стратегічним виконавцем програми є німецька федеральна компанія GIZ Ukraine. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.

Зміст публікації є виключною відповідальністю Центру Європейської інтеграції Слобожанщини і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ

#eu4business, #MovingForwardTogether, #sme_support_EU_GIZ

Поділитися