Юні боксери вибороли перемоги у Всеукраїнській гімназіаді з боксу

09-14 липня у місті Умані Черкаської області відбулася 5 Всеукраїнська гімназіада з боксу. 350 спортсменів з 23 областей України з’їхалися випробувати свою майстерність на ринзі.

У складі збірної команди Сумської області участь у цих змаганнях взяли вихованці СОО ОДЮСШ ВФСТ “Колос” Стеблянко Олександр 2010 р.н.та Коваленко Максим 2010 р.н. За підсумками змагань Стеблянко Олександр, провівши на ринзі 3 двобої та отримавши 3 перемоги, посідає перше місце та потрапляє у збірну команду UKRAINE, яка вирушає на Світову гімназіаду з боксу, що відбудеться з 19 по 27 серпня 2023 року у місті Ріо де Жанейро.

Коваленко Максим, також провівши 3 поєдинки, отримує бронзову нагороду та посідає 3 місце. Спортсмени були нагороджені почесними дипломами та медалями. Побажаємо юним боксерам подальших великих перемог у ринзі.

Тренерський склад та керівництво СОО ОДЮСШ ВФСТ “Колос” дякують Сумській обласній федерації боксу, директору ОДЮСШ “Колос” Федорченко Ю.А.за моральну та матеріальну підтримку. Також велика подяка Лебединській міській раді та президенту Лебединської федерації боксу, директору Лебединського ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 6 Верховій В.Ю. за створені прекрасні умови для тренувань юних боксерів. Наразі тренування проходять на базі Лебединського ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 6. Ласкаво просимо усіх бажаючих навчатися та тренуватися у цьому навчальному закладі. Щира вдячність тренерському складу збірної команди Сумської області з боксу: Дмитренко Б.С., Плахотнику М.С, Хрестикову Є.В., Курському І.С.

Дякуємо ЗСУ за можливість проводити та приймати участь в таких змаганнях. Віримо у Перемогу! Все буде Україна!

Поділитися