У Лебедині попрощалися із загиблим військовим Володимиром Ліксуніним

Лебединщина знову в жалобі… Сьогодні лебединці, схиляючи голови та встеляючи живими квітами останню путь загиблого, попрощалися зі своїм земляком – молодшим сержантом Ліксуніним Володимиром Олексійовичем.

За час проходження військової служби молодший сержант Володимир Ліксунін зарекомендував себе з позитивного боку, до виконання службових обов’язків ставився відповідально. Належним чином виконував поставлені завдання.

Відданий військовій присязі на вірність українському народу, мужньо виконуючи свій військовий обов’язок в бою за нашу Батьківщину, її свободу і незалежність, Володимир Ліксунін 14 липня помер у лікарні міста Запоріжжя від отриманих під час виконання бойового завдання поранень.

Церемонія прощання з Володимиром розпочалася у Свято – Троїцькій Успенській церкві. Далі траурна процесія рушила центральними вулицями Лебедина до місця поховання загиблого. Полеглого військовослужбовця, захисника України, Героя пронесли крізь живий коридор.

Віддати останню шану Володимиру Ліксуніну прийшли рідні, друзі, представники влади, військовослужбовці. Прощаючись з Володимиром, рідні та близькі згадували його надійним, добрим, наполегливим…

З прощальним словом виступили тимчасово виконуючий обов’язки начальника другого відділу Сумського РТЦК та СП (м. Лебедин) Андрій Сезько та виконуюча обов’язки міського голови Світлана Горошко.

У мить прощання на кладовищі звучав Державний Гімн України та триразові залпи почесної варти.

Вічна пам’ять і слава Герою! Щирі співчуття рідним і близьким. Поділяємо ваше горе, сумуємо за втратою найкращих синів України.

Віримо, що подвиг усіх Героїв, які віддали найцінніше – свої життя за свій народ і землю, назавжди залишиться у пам’яті тих, кому вони такою дорогою ціною подарували шанс на вільне життя.

Поділитися