На території Рябушківського старостинського округу відремонтували міст через річку Вільшана

Днями на території Рябушківського старостинського округу завершився ремонт мосту через річку Вільшана, який сполучає два населені пункти.

«Цей місток є одним із важливих елементів інфраструктури нашого округу, адже об’єднує два населених пункти – Вільшанку та Курилівку. По ньому курсує маршрутний та інший транспорт, проїздить до місцевих жителів невідкладна швидка допомога тощо, – розповідає староста Рябушківського старостинського округу Оксана Падалка. – Після того, як навесні минулого року цим мостом пересувалася ворожа військова техніка, він був остаточно зруйнований, внаслідок чого порушилося і транспорте сполучення».

За зверненням місцевих жителів до керівництва громади одразу розпочалися роботи з відновлення пошкодженого об’єкта. З бюджету Лебединської міської територіальної громади було виділено кошти на ремонт мосту. Після чого працівники КП «Комбінат благоустрою» приступили безпосередньо до ремонту. Відтепер цей об’єкт є зручним та безпечним для руху.

Жителі сіл Вільшанка та Курилівка вдячні всім, хто долучився до відновлення сполучення між цими населеними пунктами, у тому числі, депутату Лебединської міської ради Леоніду Падалці, місцевим мешканцям, які брали участь у підготовці до проведення ремонту, працівникам КП «Комбінат благоустрою» та керівництву громади.

Поділитися