У рамках муніципального партнерства: Лебедин відвідала делегація з міста-побратима Дрогобича

Днями Лебедин відвідала делегація з міста-побратима Дрогобича, до складу якої ввійшли: Віталій Мойсеєнко – радник міського голови Дрогобича Тараса Кучми та за сумісництвом помічник-консультант народного депутата України Андрія Кота і Руслан Чорний – експерт ОБСЄ.

У першу чергу, члени делегації та керівники громади відвідали Алею Слави та віддали шану захисникам України, які героїчно загинули віддавши своє життя за Україну.

Кількагодинний візит делегації був насичений робочими зустрічами. Гості познайомилися з роботою Лебединської міської ради, її структурними підрозділами і представниками депутатського корпусу, а також завітали до КНП «Лебединська лікарня імені лікаря К.О. Зільберника».

Крім того, гостей ознайомили з експозицією Лебединського міського краєзнавчого музею та ворожою військовою технікою, яку знищили українські військові на території нашої та сусідніх громад.

Під час візиту сторони обговорили можливості посилення двосторонньої співпраці між громадами, поглиблення економічної співпраці, залучення інвестицій та ін.

З метою налагодження більш продуктивного муніципального партнерства, сторонами прийнято рішення сформувати делегацію з представників Лебединської громади для участі у форумі, що має відбутися у Дрогобицькій громаді вже найближчим часом.

Поділитися