Відбувся Відкритий чемпіонат Сумської області з легкої атлетики серед юнаків, дорослих та ветеранів

4–5 травня 2023 року на стадіоні “Авангард” та стадіоні Сумського державного педагогічного університету відбувся Відкритий чемпіонат Сумської області з легкої атлетики серед юнаків, дорослих та ветеранів. Загалом у змаганнях взяли участь більше 320 спортсменів з міст і районів Сумської області, гості з Донецької та Харківської областей.

Лебединську територіальну громаду представляли вихованці Лебединської ДЮСШ: Чурбаков Михайло, Жадан Вадим, Фурдило Ігор, Сліпченко Владислав, Горошко Давид, Проценко Валерій, Коваленко Максим, Шевченко Максим, Березов Ігор, Шамара Валентин, Рибалко Анна, Брайченко Єлизавета (тренери-викладачі С.О.Сліпченко, Р.Л.Подрєзов).

Серед дорослих Жадан Вадим посів І місце в метанні спису (50,76 м), Чурбаков Михайло – ІІ місце у бігові на 800 м (1.59.5 сек.) та виконав І дорослий розряд. Серед юнаків та дівчат 2006 р.н. та молодше Брайченко Єлизавета – ІІ місце у бігові на 400 м з/б.

Естафетна команда 4 х 100 м у складі Коваленка Максима, Сліпченка Владислава, Горошка Давида, Шевченка Максима посіла ІІІ місце.

Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами Управління молоді та спорту Сумської ОДА та медалями відповідних рангів.

Поділитися