Обласні змагання з легкоатлетичного кросу, присвячені загиблому земляку Сергію Проневичу

20 квітня у м.Суми відбулися обласні змагання серед вихованців ДЮСШ, СДЮШОР, ФСТ з легкоатлетичного кросу, присвячені загиблому земляку Сергію Проневичу. Сергій Проневич – відомий український спортсмен з села Боромля, рекордсмен Книги рекордів України. Марафонець поставив рекорд у 2019 році. Він у повній військовій амуніції пробіг марафонську дистанцію (42 км 195 м) за 4 години 36 хвилин.

З вітальним словом до присутніх звернулись виконуючий обов’язки директора Сумської обласної дитячо-юнацької спортивної школи Юрій Білан, заступник сільського голови Боромлянської громади Сергій Кучеренко та мати загиблого захисника. Хвилиною мовчання учасники змагань вшанували пам’ять воїнів, загиблих унаслідок російсько-української війни.

Змагання проходили у 3 вікових групах: юнаки та дівчата 2006 – 2007; 2008 – 2009; 2010 – 2011 р.н. і молодше на дистанції 500 та 1000 м. Всього участь у змаганнях взяли близько 360 спортсменів з 17 збірних команд територіальних громад області та міста Суми. Лебединську територіальну громаду на змаганнях представляла команда спортсменів Лебединської ДЮСШ у складі 18 осіб (тренери-викладачі С.О.Сліпченко, Р.Л.Подрєзов). На дистанції 500 м у віковій групі юнаків молодшого віку Анісімов Іван виборов І місце та став переможцем з 80 учасників у своїй віковій групі. Переможця нагороджено грамотою та медаллю Сумської обласної ДЮСШ та футболкою з пам’ятним логотипом від матері загиблого захисника.

Вітаємо спортсменів та бажаємо подальших спортивних успіхів!

Поділитися