Привітання виконуючого обов’язки міського голови Світлани Горошко з Великодніми святами

Шановні жителі Лебединської громади та християни, які цими днями святкують найвеличніше релігійне свято – Світле Христове Воскресіння, або Великдень!

Щиро вітаю вас із цим найсвітлішим православним святом, яке вже майже два тисячоліття є свідченням Перемоги добра над злом, світла над темрявою.

Цими днями у всіх храмах країни лунають молитви за нашу спільну Перемогу над ворогом, а ми молимо Всевишнього, щоб оберігав наших захисників і захисниць, які сьогодні виборюють незалежність України і всього цивілізованого світу від агресора. Згадуємо і низко схиляємо голови перед мужністю і самовідданістю Героїв, які поповнили ряди Небесного Царства. Нехай спочивають з миром.

У ці дні Великого Свята бажаю утвердження добра і миру у нашому спільному домі – Україні, душевного спокою, родинного затишку, благополуччя і Божої ласки!

Нехай Господь береже вас і ваших рідних від усіляких негараздів і проблем, надасть сили і терпіння пережити ці нелегкі часи, утвердить у вірі в нашу якнайшвидшу Перемогу і надії на краще майбутнє!

Нехай чудотворне свято Пасхи стане для кожного з нас початком нового життя – світлішого і добрішого.

Від щирого серця бажаю вам щастя й злагоди в родині та благодаті Божої з небес.

Христос воскрес! Воістину воскрес!

З повагою, виконуючий обов’язки міського голови Світлана Горошко

Поділитися