Свято Світлого Христового Воскресіння!

Великдень – одне із найвизначніших християнських свят, яке святкують у всьому світі. Не залишилися осторонь цього свята і працівники Сумського районного сектору № 3 філії Державної установи «Центр пробації» в Сумській області, які спільно з Лебединським міським центром соціальних служб та суб’єктами пробації 14 квітня 2023 року відвідали Вознесенський храм міста Лебедина та зустрілися з благочинним Лебединського церковного округу – настоятелем протоієреєм Романом Андрухів. Подібні зустрічі вже стали доброю традицією.

Отець Роман розповів про духовну важливість даного свята та його значення для християн. Історію Христового Воскресіння. Священник завжди вміє знайти правильні слова, з якими звертається до присутніх, закликаючи кожного замислитися над власним життям та покаятися у своїх гріхах.

«Традиційні зустрічі в стінах храму, особливо з нагоди релігійних свят, стали одним із дієвих методів роботи із суб’єктами пробації, що дає можливість особам, які перебувають на обліку за вчинення кримінальних правопорушень замислитися над своїм життям, переосмислити свою поведінку, а також зробити висновки зі своїх помилок. Сподіваємося, що повчальні бесіди-настанови настоятеля храму посіяні в душах молодих людей, обов’язково дадуть позитивні плоди» – наголосив на завершення начальник уповноваженого органу з питань пробації Анатолій Глух. Щиро дякуючи приватному підприємцю Берестовській Світлані Олександрівні (пекарня «Bakehouse»), суб’єктам пробації, присутнім на святі, були вручені паски.

Поділитися