У Лебедині розпочали роботи з озеленення

Днями у Лебедині розпочали планові роботи з озеленення. Стартували з висадки дерев на території, так званого, музею просто неба ШМАСу, де експонується військова техніка.

Тут висаджують дерева різних порід: каштан, горіх, дуб та черешню. До цього виду робіт з благоустрою, крім працівників КП «Комбінат благоустрою», також долучилися колективи Лебединського закладу загальної середньої освіти №4 та ТОВ «Крук».

Роботи з озеленення міста повністю профінансовано з бюджету Лебединської міської територіальної громади.

Нагадаємо, функціонувати, так званий, музей просто неба ШМАСу почав відносно нещодавно, ініціатором його створення є керівник ТОВ «Крук» Валерій Чалий. Сьогодні експонати на вулиці Сумській поповнилися технікою окупантів, яку знищили військові ЗСУ навесні минулого року під час повномасштабного вторгнення.

Загалом, озеленення, як один з пріоритетних заходів з благоустрою, сприяє поліпшенню якості середовища та декоративному оформленню населених пунктів. Тому звертаємося з особливим проханням до жителів та гостей громади – не нищити зелені насадження, які є окрасою нашого міста і виконують важливі кліматичні функції.

Поділитися