Працювала комісія з питань захисту прав дитини

10 квітня відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини під головуванням виконуючого обов’язки міського голови Світлани ГОРОШКО. Членами комісії було детально розглянуто 9 питань порядку денного, які потребували нагального прийняття відповідних рішень.

Першочергово члени комісії розглянули питання про надання до суду висновку про доцільність (недоцільність) позбавлення батьківських прав громадянки відносно малолітнього. Після з’ясування певних деталей справи, комісією було прийнято рішення перенести розгляд цього питання на наступне засідання.

Наступним питанням, винесеним на розгляд комісії, було питання про надання до суду висновку про визначення способу участі одного із батьків у вихованні дитини. Детально обговоривши ситуацію, яка склалась у родині та заслухавши запрошених, членами комісії було прийнято відповідне рішення та визначено способи участі одного із батьків у вихованні дитини.

Було розглянуто також комісією і питання про призначення опікуном громадянки над дитиною, позбавленою батьківського піклування. Прийнято рішення призначити громадянку опікуном.

До розгляду комісії було винесено питання про надання дозволу на зняття з реєстрації місця проживання дитини, позбавленої батьківського піклування. З’ясувавши деталі, члени комісії прийняли рішення надати такий дозвіл.

Розглянула комісія з питань захисту прав дитини і клопотання одного із навчальних закладів щодо надання дозволу на виключення студентки та переведення відповідно до вечірньої школи.

Також члени комісії розглянули під час роботи питання, яке стосувалося вчинення правочину, а також кілька клопотань Лебединського міського центру соціальних служб щодо постановки на соціальних супровід деяких сімей або зняття з соціального супроводу.

Поділитися