Працювала громадська комісія з житлових питань

7 квітня відбулося засідання громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Лебединської міської ради під головуванням заступника міського голови Олександра БІЛОКОБИЛЬСЬКОГО.

Під час роботи членами комісії було розглянуто 2 питання порядку денного: про взяття на квартирний облік та зняття з квартирної черги.

Першочергово члени громадської комісії з житлових питань розглянули клопотання служби у справах дітей про взяття на квартирний облік громадян, які потребують  покращення житлових умов, дитину, позбавлену батьківського піклування та включити її до списку позачергового отримання житла (дитина, позбавлена батьківського піклування). Рішенням комісії було: поставити неповнолітню на квартирний облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов.

Наступним члени комісії розглянули та прийняли рішення про зняття громадянина з квартирного обліку громадян, які потребують покращення житлових умов та виключити із загальної квартирної черги на поліпшення житлових умов, у зв’язку зі смертю.

Поділитися