Народний депутат України Микола Задорожній провів робочу зустріч зі старостами громади

Народний депутат України від політичної партії «Слуга народу» Микола Задорожній провів робочу зустріч зі старостами Лебединської громади. На зустрічі також були присутні депутати Лебединської міської ради від однойменної політичної сили та керівництво громади.

Під час візиту Микола Задорожній наголосив на необхідності вдосконалення фонду укриттів на території громади. Зокрема, мова йшла про налагодження повноцінного навчального процесу в закладах освіти, у тому числі й дошкільних, створивши безпечні умови для всіх учасників навчально виховного процесу під час оголошення повітряної тривоги чи іншої небезпеки, пов’язаною з повномасштабним вторгненням.

Присутні також обговорили ряд важливих питань соціальної сфери, зокрема щодо надання медичних послуг на території громади. Крім того, розглянули спірні моменти щодо пенсійного забезпечення населення з метою внесення народним обранцем подальших пропозицій з його удосконалення на законодавчому рівні.

Одне з найбільш обговорюваних під час зустрічі питань – це якість дорожнього покриття у громаді та сполучення з іншими громадами та обласним центром. Микола Задорожній запевнив, що це питання перебуває під його особистим контролем і повідомив, що у поточному році вже виділено кошти на ямковий ремонт доріг, оскільки інше не передбачено законодавством в умовах воєнного стану. Загалом, за підсумками робочої поїздки визначено пріоритетні напрямки співпраці народного депутата України та місцевого керівництва у вирішенні питань розвитку Лебединської громади.

Поділитися