Підведені підсумки онлайн-фестивалю «Дитячі таланти Лебединщини – 2023»

Протягом багатьох років в Україні були і є великі, міцні, дружні сім’ї, де всі живуть дружно, дбають один про одного, шанують батьків. А ті у свою чергу любили своїх дітей і передавали їм свої знання. Виростаючи, діти старалися будувати свої сім’ї, схожі на ті, у яких виросли самі, з тими ж цінностями і тим же способом.

Сучасні сім’ї не такі великі і часом не такі міцні і дружні. Тому дуже важливо, щоб наші діти зрозуміли всю важливість і цінність сім’ї. Сім’я завжди була, є і буде хранителькою духовних цінностей, культури та спадкоємності поколінь – адже в ній закладаються основи моральних цінностей любові до матері, жінки, Батьківщини, повага до оточуючих.    

Саме в сім’ї дитина робить свої перші кроки, звідси вона виходить у широкий світ, навчається любові та добра. В сім’ї дитина вчиться шанувати свій рід , свою землю, берегти пам’ять свого роду. Як велика ріка бере початок з малого джерела, так наша держава починається з родини. І, звичайно, найціннішим скарбом є діти, їх інтелект та творчий потенціал. Саме тому, в нашій громаді традиційно кожного року проводиться фестиваль «Таланти багатодітної родини».

Цього року у онлай-фестивалі взяли участь 43 талановитих дітей. Метою фестивалю є пошук нових талантів серед дітей з багатодітних сімей Лебединської міської територіальної громади, розкриття їх творчих здібностей, відродження і популяризації цінностей багатодітної української родини, створення умов для всебічного розвитку дітей, збереження традиції культурних та моральних цінностей сім’ї, збереження народних, родинних традицій та історичної спадщини, залучення органів місцевого самоврядування, громадськості до проблем багатодітної родини. Всі учасники онлайн-фестивалю нагороджені дипломами, солодкими наборами та подарунками.

Без сім’ї немає щастя, без неї немає і щирої любові. Адже це саме те життєве середовище, де дитина повинна вчитися добру. Тому сім’я – це просто щастя. А якщо сім’я велика, то й щастя – більше. І мати велику сім’ю – по-своєму подвиг.

На завершення онлайн-фестивалю хочемо висловити  слова подяки батькам за те, що ви приймаєте участь в освітніх, спортивних, культурних заходах, опікуєтесь турботами своїх дітей. Сім’я – це завжди найнадійніша опора і підтримка. І саме від неї залежить, якими людьми ми виростаємо, як сприймаємо світ та ставимося до інших людей, до своєї країни. Низький уклін вам за те, що ви взяли на  себе таку відповідальність у вихованні дітей. Наші багатодітні сім’ї – це окраса громади, адже діти – це завжди радість та щастя для всіх. Тому ми, як представники міської влади, та громадські організації, робитимемо усе від нас залежне, аби  на обличчях дітей завжди була посмішка. 

Висловлюємо щиру вдячність за підтримку у проведенні онлайн-фестивалю та надані подарунків депутату Сумської обласної ради Калініченку Віталію Миколайовичу та депутату Лебединської міської ради Марченку Олександру Миколайовичу.

Нехай Господь віддячить Вам за добрі діла сторицею. Бажаємо Вам та Вашим родинам міцного здоров’я, довголіття, світлих та радісних днів зігрітих людською любов’ю та Божою благодаттю. Сподіваємося на подальшу взаємну, дружню  співпрацю під Мирним Українським небом. Якнайшвидшої всім нам ПЕРЕМОГИ!!!

Управління праці та соціального захисту населення

Поділитися