Родини полеглих бійців можуть отримати гроші на підтримку бізнесу

Український ветеранський фонд надаватиме фінансування бізнесу ветеранів, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України у сфері сільського господарства та агропромисловому комплексі на конкурсній основі. 

Родини полеглих (померлих) захисників та захисниць України можуть отримати від 500 тисяч гривень до 1,5 мільйона гривень на відкриття або розвиток власної справи.

Конкурс запустили Український ветеранський фонд Міністерства у справах ветеранів у партнерстві з благодійним фондом “МХП – Громаді”, за програмою #Варто “Робити своє”. Загальний бюджет конкурсу становить 15 мільйонів гривень.

У цьому конкурсі можуть брати участь підприємці зі сфери агропромислового комплексу: від обробки полів до сфери громадського харчування.

Старт прийому заявок відбувся 24 березня 2023 року.

Останній день прийому заявок – 10 квітня 2023 року (до 00:00 за київським часом).

Сума фінансування проєктів: 

Мінімальна запитувана сума на проєкт – 500 000 грн.

Максимальна запитувана сума на проєкт – 1 500 000 грн.

Подавати заявки на фінансування проєктів можуть:

  • ветерани, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та члени сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України, які зареєстровані відповідно до вимог законодавства як фізичні особи-підприємці;
  • юридичні особи, зареєстровані не пізніше, ніж за два роки до отримання фінансової підтримки, засновниками яких є ветерани, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни та члени сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України.

Більше про умови та покрокову інструкцію – на сайті Українського ветеранського фонду: https://veteranfund.com.ua/contests/varto-do-own/. Запитання та уточнення щодо проєкту надсилайте на пошту uvfprojects@veteranfund.mva.gov.ua з обов’язковим зазначенням теми листа “Конкурс Проєктів”.

Поділитися