У Лебедині провели в останню путь військового Олександра АВРАМЕНКА

У Лебедині провели в останню путь земляка – майора АВРАМЕНКА Олександра Івановича, який загинув 12 лютого 2023 року.

Попрощатись із військовим прийшли рідні, близькі, знайомі, військовослужбовці, жителі громади.

Олександр АВРАМЕНКО був заступником начальника однієї з прикордонних застав Сумської області, вірним захисником України, висококваліфікованим військовослужбовцем та відданим побратимом.

На військовій службі перебував з 19-річного віку, багато років обіймав офіцерські посади Державної прикордонної служби. Вищу освіту відповідного профілю отримав в Інституті прикордонних військ, що у Хмельницькому.

Олександр Іванович – військовий пенсіонер, але під час повномасштабного вторгнення рф на територію нашої держави за покликом серця вступив до лав Збройних Сил України. Його життя трагічно обірвалося минулої неділі під час виконання бойових завдань.
Олександру АВРАМЕНКУ назавжди залишилось 53 роки… Вдома на нього чекали дружина та донька з сином.

У рідному Лебедині захисника пронесли крізь велелюдний живий коридор. Люди схиляли голови і встеляли останній шлях земляка квітами, коли військові несли на руках труну загиблого.

Прощальне слово виголосили виконуюча обов’язки міського голови Світлана ГОРОШКО та начальник ІІ відділу Сумського РТЦК та СП Ігор ЯЧМЕНЬОВ.

Жителі громади попрощалися з Олександром АВРАМЕНКОМ і під залпи почесної варти провели його в останню путь. Поховали військового на одному із місцевих кладовищ, разом із побратимами, які загинули за волю і незалежність України.

Поділитися