Робота комісії з питань захисту прав дитини

У виконавчому комітеті Лебединської міської ради відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини, під час якого було розглянуто низку важливих питань та прийняті відповідні рішення.

Першочергово комісією було розглянуто питання про розгляд заяви громадянки щодо надання дозволу на зміну прізвища її малолітньої доньки. Розглянувши справу детально, члени комісії прийняли рішення надати дозвіл на зміну прізвища.

Наступним розглянуто було питання про надання дозволу громадянці на оформлення договору купівлі-продажу житлового приміщення на ім’я малолітнього. Після з’ясування деталей було прийняте рішення про надання дозволу.

Під час роботи комісії було розглянуто питання про влаштування учениці до навчального закладу на повне державне забезпечення. Розглянувши справу та з’ясувавши усі деталі, члени комісії прийняли схвальне рішення.

Було розглянуто під час комісії і питання стосовно призначення громадянки опікуном над малолітнім та вирішено призначити опікуна над малолітнім. А також було розглянуто питання, яке стосувалося розгляду заяви громадянки щодо надання дозволу на зняття з місця реєстрації дитини, позбавленої батьківського піклування. Розглянувши деталі, комісія прийняла рішення надати дозвіл.

Крім цього, члени комісії розглянули питання щодо переведення неповнолітньої до вечірньої школи. Після детального обговорення, зокрема з представниками навчальних закладів, було прийнято рішення про переведення.

Також комісія розглянула 8 клопотань Лебединського міського центру соціальних служб щодо зняття сімей із соціального супроводу та 4 клопотання щодо постановки на соціальний супровід.

Поділитися