Відбувся захід до Міжнародного Дня людей з інвалідністю та Міжнародного Дня волонтера

У рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» в Лебединському міському будинку культури відбувся концерт до Міжнародного дня людей з інвалідністю та Міжнародного дня волонтера.

Під час концерту заступник міського голови Олена Кірєєва зі словами вдячності звернулася до громадських організацій «Спортивного клубу інвалідів «Фенікс» та «Лебединської міської громадської організації інвалідів», Подякувала за активну громадську позицію, підтримку, розуміння, небайдуже ставлення та постійну увагу до проблем і життя людей з особливими потребами під час військового стану. Та з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю вручила грамоту Департаменту соціального захисту населення Сумської обласної державної адміністрації Таран Раїсі Володимирівні за активну участь у роботі громадської організації, високий професіоналізм, активну життєву позицію, волонтерську діяльність.

Олена Кірєєва приділила увагу і присутнім у залі волонтерам. Адже волонтерство — це передусім можливість впливати на те, що відбувається довкола, ініціювати власні проєкти та змінювати країну. Коли люди стають волонтерами, вони не лише отримують нагоду проявити себе, здобути нові знання і навички, а й намагаються зробити життя інших кращим. Допомагаючи іншим, вони ініціюють позитивний рух в країні, беруть на себе відповідальність за те, що відбуваються довкола, та надихають людей на творення добра.

З нагоди Міжнародного Дня волонтера вручила подяки Волонтерському загону «Іскорка тепла» громадської організації «Молодіжна організація «Червоні вітрила» м.Лебедин» та «Громадській організації «Пульс» за активну громадську позицію, роботу, підтримку, розуміння, небайдуже ставлення і постійну турботу про дітей з особливими потребами, допомогу військовим в умовах військового стану.

Крім того, волонтер Олександр Спічка вручив подяки від командира дивізіону Олександра Курила колективу ПП «Лебединські ковбаси» в особі Андрєєва Олександра Леонідовича та колективу ПП «Контакт» в особі Лук’яненка Сергія Миколайовича за активну громадську позицію і всебічне сприяння Збройним силам України у відбитті російської агресії, за постійну неоціненну допомогу, високий патріотизм та безкорисливість. Разом ми переможемо!

Поділитися