Про конкурс проєктів дунайської регіональної програми

28 вересня 2022 року в рамках нової Дунайської регіональної програми 2021-2027 років (далі – Програма) заплановано оголошення 1-го конкурсу транснаціональних проєктів, до участі в якому будуть запрошені потенційні заявники з 14 країн Дунайського регіону, в тому числі й України.

Участь у конкурсах проєктів в рамках Програми можуть брати місцеві та центральні органи влади, міжнародні організації, неприбуткові організації тощо.

З метою залучення якомога ширшого кола потенційних заявників від України до участі у зазначеному конкурсі проєктів Мінрегіоном, як Національним контактним пунктом Дунайської транснаціональної програми в Україні, 5 жовтня 2022 року заплановано проведення національного онлайн семінару «Конкурс проєктів Дунайської регіональної програми

2021-2027». До участі в онлайн семінарі також буде запрошено представників Держаудитслужби, як органу, відповідального за забезпечення функції контролю в рамках Програми.

Зацікавлені сторони можуть долучитися до участі у вищезазначеному семінарі, зареєструвавшись до 03.10.2022 за посиланням:  https://forms.gle/gRQk2m4ZwVBNKmN27.

Поділитися