Освітян Лебединської громади привітали з професійним святом

Чудової осінньої пори вся країна відзначає День працівників освіти. Професія педагога поєднує у собі мудрість і молодість душі, креативність і величезну енергію, доброту і суворість водночас.

Сьогодні у актовій залі Лебединського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №5 концертною програмою освітян громади привітали з наступаючим святом.

З теплими словами привітань і найщиріших побажань звернулася до педагогів тимчасово виконуюча обов’язки міського голови Світлана Горошко, відзначивши, що цьогорічне свято – День учителя ми відзначаємо у особливо складних умовах, в умовах військової агресії російської федерації. Ця війна проти українського народу змінила життя кожного з нас.

Слова вітань також звучали і від начальниці управління освіти молоді та спорту виконавчого комітету Лебединської міської ради Тетяни Гримайло, начальника другого відділу Сумського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Ігоря Ячменьова та заступниці міського голови Олени Кірєєвої.

За вагомий особистий внесок у розвиток освітньої галузі, високі моральні якості, активну участь у громадському житті громади, високу професійну майстерність, сумлінну працю та з нагоди Дня працівників освіти, освітянські колективи Лебединської громади були нагороджені почесними грамотами.

Приємні враження та позитивні емоції освітяни міста отримали від концертної програми, насиченої чудовими хореографічними номерами, талановитим виконанням музичних композицій, яку підготували колективи та солісти міського центру культури і дозвілля та будинку культури.

Поділитися