У Лебедині відбулася позачергова 26-та сесія міської ради

Сьогодні у Лебедині відбулася позачергова 26-та сесія міської ради, яка пройшла під головуванням секретаря ради Світлани ГОРОШКО.

Всі проєкти рішень, внесені на розгляд сесії, були детально розглянуті та обговорені на спільному засіданні депутатських комісій.

Під час проведення сесії місцевими обранцями було прийнято нагальні рішення щодо життєдіяльності громади, серед яких Програма фінансової підтримки та розвитку КНП «Лебединська лікарня імені лікаря К.О. Зільберника» на 2022 рік.

Також депутати затвердили зміни до Програми мобілізаційної підготовки місцевого значення та Програми соціального захисту населення Лебединської міської територіальної громади на 2022-2024 роки.

Крім того, відповідно до чинного законодавства, депутати міської ради прийняли рішення про покладання обов’язків міського голови з питань діяльності Лебединської міської ради та її виконавчого комітету на секретаря ради Світлану ГОРОШКО на період увільнення від роботи Лебединського міського голови Олександра БАКЛИКОВА у зв’язку з призовом його на військову службу по мобілізації.

На засіданні сесії міської ради обранці підтримали депутатське звернення свого колеги від ВО «Батьківщина» Ігоря Будника щодо визначення порядку фінансування добровольчого формування Лебединської громади, яке передали до керівництва Лебединської міської ради для подальшого вирішення.

Після розгляду питань порядку денного депутати обговорили й інші важливі питання, зокрема, функціонування дошкільних закладів громади у період дії правового режиму воєнного стану та наповнення місцевого бюджету.

Поділитися