Працювала адміністративна комісія

У стінах виконавчого комітету Лебединської міської ради відбулося чергове планове засідання адміністративної комісії. Під час роботи членами комісії було детально розглянуто 4 протоколи про адміністративні правопорушення.

Комісія розглянула протокол про адміністративне правопорушення, складений за частиною 2 статті 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення – порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями та тютюновими виробами. Після з’ясування усіх деталей справи, члени комісії прийняли відповідне рішення.

Розглядалися комісією і 2 протоколи, складені за статтею 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення – порушення правил благоустрою території. Один випадок стосувався вчинення такого правопорушення як торгівля у невідведеному місці, без відповідних дозвільних документів. Порушника було притягнуто до відповідальності шляхом стягнення штрафу. У іншому випадку порушника було притягнуто до відповідальності за спалювання рослинності.

Також на розгляд комісії було винесено протокол, складений за частиною першою статті 179 Кодексу України про адміністративні правопорушення – перебування на робочому місці в нетверезому стані. Порушника було притягнуто до відповідальності шляхом стягнення штрафу.

Поділитися