Відбулися спортивні змагання з нагоди Дня фізичної культури і спорту

Незважаючи на війну, яка зачепила усі сфери життя українців, у рамках відзначення Дня фізичної культури і спорту України вихованці Лебединської дитячо-юнацької спортивної школи, їх батьки, ветерани та любителі спорту зібралися на спортивній базі «Сосновий бір», щоб провести спортивні змагання.

Подібні заходи потрібні задля того, аби юні спортсмени навіть у найважчі для нашої держави часи продовжували підтримувати свою фізичну форму й не втрачали віри у найкраще майбутнє для України.

Юні спортсмени пробігли символічні дистанції з легкоатлетичного бігу на 100 та 300 метрів. У 10 вікових групах взяли участь 53 спортсмени – як юнаки, так і дівчата, від найменших вихованців до випускників Лебединської дитячо-юнацької спортивної школи. Троє наймолодших учасників (віком 5-6 років) вперше вийшли на дистанцію 100 метрів. З дистанції 300 метрів стартувало більше 50 вихованців. Усі присутні отримали заряд спортивної енергії та бадьорості.

Дякуємо всій спортивній спільноті Лебединщини за внесок у розвиток фізичної культури і спорту та бажаємо усім спортсменам міцного здоров’я, великої удачі, наполегливості, наснаги та перемог!

Поділитися