Дорогі земляки!

Прийміть вітання з нагоди Міжнародного Дня молоді!

З метою підтримки прагнення української молоді до інтеграції у європейську спільноту, утвердження цінностей демократії та свободи, а також ураховуючи ініціативу молодіжних організацій та рухів, Президент України установив в Україні День молоді 12 серпня у Міжнародний день молоді. Це свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а і душею.

Нам випало жити у непростий, але дуже важливий період, коли наша держава самоідентифікується, утверджується, міцніє, продовжує боротьбу за волю і незалежність, і саме Ви, молодь, маєте стати незамінною опорою, тим фундаментом розквіту, розвитку і, на жаль, у реаліях сьогодення, і відбудови України.

Втім, незважаючи на воєнні будні, молодість – це період чистоти помислів і почуттів, яскравих емоцій, час кохання, віри у власні сили і прагнення перетворити світ. Так було і буде завжди. І саме у цьому закладено підґрунтя великих звершень.

Зичу мирного неба, щастя і віри у власні сили. Твердо знайте – молодість не вік. Молодість –стан душі. Залишайтесь молодими!

З повагою, Лебединський міський голова Олександр БАКЛИКОВ

Поділитися