Лебединська громада продовжує функціонувати без бюджету на 2022 рік

Наприкінці минулого тижня міський голова Олександр БАКЛИКОВ публічно звернувся до депутатів Лебединської міської ради з пропозицією врегулювати суспільно-політичну кризу шляхом конструктивного діалогу.

З цією метою, очільник громади запропонував головам та представникам депутатських фракцій та груп зібратися для обговорення всіх спірних питань та досягнення компромісу заради подальшого розвитку Лебединської громади.

Так, учора, 20 січня, представники депутатських фракцій з’явилися на домовлену зустріч, яка, на прохання самих же місцевих обранців, проходила за «зачиненими дверима» та без фото-, відео- та аудіофіксації.

Втім, депутати, які були присутні на перемовинах, самі порушили домовленість про конфіденційність, і цього ж дня, ввечері у мережі інтернет оприлюднили аудіозапис зустрічі. З цього запису можна зробити невтішний висновок, що обранці, принаймні ті, які прийшли на зустріч до міського голови, не зацікавлені у розв’язанні наявної суспільно-політичної кризи. З вуст депутатів лунали лише необґрунтовані звинувачення, суб’єктивні припущення та пропозиції в ультимативній формі.

Тож, у результаті перемовин, таких необхідних для всієї громади домовленостей досягти не вдалося. Станом на сьогодні вся Лебединська громада продовжує функціонувати без бюджету на 2022 рік, прийнятого у передбачений законом спосіб.

Варто наголосити, що за час політичного протистояння, яке триває вже понад чотири місяці, у громаді накопичилося безліч нагальних питань. Для прикладу, порядок денний сесії, яка скликається чинним міським головою Олександром БАКЛИКОВИМ 28 січня поточного року, налічує вже 64 питання. А саме:

Поділитися