Працювала міська комісія з питань ТЕБ і НС

19 листопада відбулося засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Першочергово члени міської комісії розглянули питання стосовно заходів щодо забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення, запобігання поширенню на території Лебединської міської територіальної громади гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. Заслухавши та обговоривши інформацію тимчасово виконуючого обов’язки начальника управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Лебединської міської ради Вікторії Нечипоренко стосовно захворюваності серед працівників закладів освіти та здобувачів освіти, членами комісії було прийнято рішення продовжити дистанційну форму навчання для учнів 5-11 класів з 22 листопада 2021 року.

Розглянули члени комісії також і питання стосовно стану міського матеріального резерву для запобігання виникненню та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру.

Було заслухано членами комісії і детальну інформацію стосовно виконання заходів щодо захисту вразливих верств населення, надання їм допомоги, запобігання їх переохолодженню та замерзанню у зимовий період 2021-2022 років.

Поділитися