У Лебедині відзначили День Гідності та Свободи

Щорічно 21 листопада в Україні відзначають День Гідності та Свободи на честь початку цього дня двох революцій: Помаранчевої революції (2004 року) та Революції Гідності (2013 року).

Сьогодні у Лебедині пройшли заходи з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи.

Представники Лебединської міської ради на чолі з міським головою Олександром Бакликовим поклали квіти до Кам’яного хреста  «Воїнам, що віддали свої життя за Україну», який встановлено у центрі міста.

Присутні віддали належну шану патріотизму та мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року – лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

«На превеликий жаль, боротьба українців за незалежність та суверенітет не закінчена й до тепер. Вже восьмий рік поспіль нам доводиться боротися за кожен кілометр нашої землі, ще досі найкращі сини й доньки гинуть за Україну. Ми завжди пам’ятатимемо наших Героїв, усіх тих, хто ціною власного життя безстрашно відстоював прагнення всього українського народу жити у вільній, незалежній та суверенній державі», – наголосив очільник громади Олександр Бакликов.  

Поділитися