У Катеринівці відзначили День села

18 вересня у селі Катеринівка відзначили День села.

З вітальним словом до присутніх звернулися міський голова Олександр Бакликов, староста Катеринівського старостинського округу Ірина Погоріла та інші почесні гості.

Очільник громади нагородив грамотами за сумлінну працю, високий професіоналізм, надання якісних послуг та вагомі досягнення у роботі катеринівську медичну сестру загальної практики-сімейної медицини Ірину Нємцеву та водія шкільного мікроавтобуса Олександра Капустяна.

Катеринівські учасники художньої самодіяльності разом з артистами Лебединського міського відділу культури підготували для гостей свята чудову концертну програму.

Традиційно під час святкування Дня села відзначили і вручили подарунки найстаршій та наймолодшій жителькам Катеринівки, багатодітній родині та трьом Матерям-героїням. Щирі слова привітань лунали на адресу подружніх пар села, які цьогоріч святкують ювілейні дати, а також найстаршого подружжя. 

Вшанували хвилиною мовчання учасників Другої світової війни, згадали подвиг воїнів-інтернаціоналістів та подякували за мужність учасникам бойових дій на сході України. 

Щиру подяку висловили місцевим медичним та соціальним працівникам, робітникам комунальної служби громади та працівникам торгівлі, а також ветеранам праці та пенсіонерам.

Подякували спонсорам, меценатам та організаторам за участь у підготовці святкування Дня села. Адже у цей день для мешканців та гостей Катеринівки діяла виставка народно-ужиткового мистецтва, для дітей – різноманітні розваги та аніматори, а для всіх бажаючих –  смачні святкові страви.

Поділитися