Оголошується конкурс на заміщення вакантної посади керівника Межиріцького закладу загальної середньої освіти

Управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Лебединської міської ради Сумської області оголошує з 15.09.2021 року по 15.10.2021 року включно прийом документів для участі у конкурсному відборі на заміщення посади керівника Межиріцького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Лебединської міської ради Сумської області, який знаходиться за адресою: вул. Центральна, 14, с.Межиріч, Сумський район, Сумська область, 42230.

Посадовий оклад – згідно тарифної сітки від 7107,10 грн. (14 розряд) до 7577,90 грн. (15 розряд), 8193,90 грн. (16 розряд).

Терміни подання документів в робочі дні з 15.09.2021 року до  15.10.2021року включно з 08.00 год. до 16.00 год.

Розгляд документів претендентів конкурсною комісією з 18.10.2021року по 22.10.2021року включно у приміщенні Управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Лебединської міської ради.

Ознайомлення кандидатів із закладом загальної середньої освіти, його трудовим колективом та представниками громадського самоврядування відбудеться 25 жовтня 2021 року.

Письмове вирішення ситуаційного завдання та тестування на знання законодавства у сфері загальної середньої освіти, зокрема  Законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту» та інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти;  публічна та відкрита презентація державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти відбудеться 02 листопада 2021 року.

Основні вимоги до учасників конкурсу

-​ громадянство України;

– вільне володіння державною мовою;

-​ вища освіта ступеня не нижче магістра (спеціаліста);

-​ стаж педагогічної  та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років;

– організаторські здібності, стан фізичного та психічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

Перелік документів, які надаються для участі у конкурсі:

1. Заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

2. Автобіографія або резюме (за вибором учасника конкурсу).

3. Копія паспорта громадянина України.

4. Копія документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста).

5. Документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою (копія державного сертифікату про рівень володіння державною мовою або витяг з реєстру Державних сертифікатів про рівень володіння державною мовою).   

6. Копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної та/або науково-педагогічної діяльності не менше трьох років на момент їх подання.

7. Довідка про відсутність судимості.

8. Довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду.

9. Мотиваційний лист, складений у довільній формі.

10. Будь-які інші документи, які, на думку претендента, підтверджують його професійні та моральні якості.

Документи  надавати на адресу:

м. Лебедин, пл. Соборна, 1/1
телефон для довідок  щодо додаткової інформації про проведення конкурсного відбору  0665577074, адреса електронної пошти:

goronolebedyn@gmail.com контактна особа  Ленда Ірина Костянтинівна

Поділитися