Пристайлівці відсвяткували День села

Цієї суботи у Пристайловому відсвяткували День села.

Зі святом жителів та гостей села привітав міський голова Олександр Бакликов і вручив подяку Анжелі Мумінджановій за активну громадську позицію та участь у проведення культурно-мистецьких заходів, а також нагородив грамотами Інну Назаренко та Світлану Приходько за сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток художньої самодіяльності та активну громадську позицію.

У цей день пристайлівчан вітали староста Пристайлівського старостинського округу Сергій Калініченко та депутат Сумської обласної ради Віталій Калініченко, який до того ж презентував місцевій школі сертифікат на придбання дитячих меблів.

Святковий настрій присутнім дарували аматори Пристайлівського будинку культури та вокалісти Лебединського міського відділу культури, які підготували чудову концертну програму.

Під час святкування Дня села теплі слова привітань та подарунки отримали переможці у традиційних номінаціях – найстарші та наймолодші жителі села, багатодітні родини, Матері-героїні та інші. Відзначили юних пристайлівських спортсменів, які успішно представляють село на різноманітних змаганнях.

Вшанували також учасників та ветеранів Другої світової війни, воїнів-інтернаціоналістів, ліквідаторів аварії на ЧАЕС та військових, які сьогодні захищають східний кордон нашої держави.

До уваги гостей свята була представлена виставка народно-ужиткового мистецтва, фотовиставка та численні фотозони для всіх бажаючих зробити світлини на згадку про колоритне святкування Дня села.

Після завершення урочистостей відбулося частування смачною кашею.

Поділитися