У Межирічі відсвяткували День села

15 серпня у Межирічі святкували День села.

Із теплими словами привітань до межирічан звернулися Лебединський міський голова Олександр Бакликов, староста Межиріцького старостинського округу Олексій Шкурко та інші почесні гості.

Очільник громади вручив пам’ятні подарунки та подяки за багаторічну сумлінну працю, доброту і турботливе ставлення до людей жителям села Межиріч Любові Зайцевій та Дмитру Ріпському.

Після урочистостей розпочався святковий концерт, підготовлений солістами міського відділу культури, на якому лунали музичні вітання на адресу жителів села.
Цього дня ведучі та всі присутні віддали шану ліквідаторам аварії на ЧАЕС, ветеранам Другої світової війни, учасникам АТО. Були відзначені багатодітні, прийомні та опікунські родини. Теплими словами привітали найстарших та наймолодших жителів села. Згадали і про трьох нових жителів Межиріча, які народилися тут у цьому році.
Щиру подяку висловили працівникам місцевих підприємств, організацій, комунальних установ та сфери торгівлі.

Для наймолодших гостей свята працювали різноманітні атракціони та розваги. Присутніх також пригощали стравами польової кухні, які приготували місцеві господині.

Поділитися